Επικαιρότητα - e-Stage.gr
Dec 13, 2017 Last Updated 2:37 PM, Dec 13, 2017

MENTA - You

To "You" είναι ένα ακόμα νέο κομμάτι των MENTA μέσα από το νέο επερχόμενο album τους “Polyend”.

Add a comment

The Quiz - InsideYou

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά παρουσιάζει τους «The Quiz», ένα νέο δυναμικά ανερχόμενο Pop – Rock συγκρότημα τους "The Quiz".

Add a comment

Οι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Live Band παρουσιάζουν το νέο τους single!! - Του Ονείρου Θύμα

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές live σχήμα με ενδιαφέρουσα μουσική πορεία, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που βαδίζει σε νέα μουσικά μονοπάτια.

Add a comment

Οι Apolia ανακοινώνουν τη φυσική κυκλοφορία του album τους "Διά Πυρός Εστί"!

Tο ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα Apolia, ένα χρόνο μετά από την ψηφιακή κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου με τίτλο «Διά πυρός εστί», ανακοινώνει με χαρά την έκδοση και φυσική του κυκλοφορία από την FinalTouch του Μίλτου Καρατζά.

Add a comment

Ευάγγελος Χ. Βαγενάς & το Εκτελεστικό Απόσπασμα - Το Μωρό μου

Ένας «τροβαδούρος» με μακροχρόνια πορεία στα δρώμενα του ελληνικού ροκ ξεκινά την προσωπική του πορεία παρουσιάζοντας από την Final Touch το single «Το μωρό μου».

Add a comment

Νίκος Ματθαίος - Χαβιάρι

Ένας καλλιτέχνης με ιδιαίτερες ευαισθησίες, συνδυάζει στα τραγούδια του τους ήχους του rock ‘n’ roll μαζί με τον ξεχωριστό ελληνόφωνο στίχο, που αντανακλά την ποιητική του ιδιοσυγκρασία.

Add a comment

Διόνυσος - Σταμάτησε με

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, παρουσιάζουν  το νέο τους τραγούδι,  υπό τον τίτλο "Σταμάτησε με" το οποίο είναι το τρίτο και τελευταίο από το επερχόμενό τους mini ΕP.

Add a comment

Διασκευή του «Perhaps, Perhaps, Perhaps» από τον Νικόλα Αδέσποτο σε clean version

Ο τραγουδοποιός Νικόλας Αδέσποτος, κυκλοφορεί την clean version του “Μπορώ , μπορείς , μπορεί”, της διασκευής στα ελληνικά του “Quizas, Quizas, Quizas” ή Perhaps, Perhaps, Perhaps”.

Add a comment

Joanne Marnezi - No way for love

Η τραγουδοποιός Joanne Marnezi ξεκινά τη συνεργασία της με την Final Touch παρουσιάζοντας το single "No way for love", σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση της ιδίας!

Add a comment

Neperia - Drawing new Worlds

Τον πρώτο τους δίσκο κυκλοφορούν σε παγκόσμια κυκλοφορία, οι πραγματικά υποσχόμενοι  και φιλόδοξοι Symphonic Metalers, με έδρα τα πανέμορφα Ιωάννινα, μέσω της New Dream Records στις 5 Φεβρουαρίου 2018! 

Add a comment

Unveil The Sense feat. Khadija Jajue - TRUST

Οι Unveil The Sense  μόλις κυκλοφόρησαν  το νέο τους single με τίτλο "Trust" με την συμμετοχή της  Khadija Jajue, κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο "Beachy Head".

Add a comment