Γεύσεις από Ελλαδα - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

Αρνί - αγκινάρες 1-1! Ο απόλυτος συνδυασμός για πολλά «κέρδη»!

Αγκινάρα με τα αγκάθια; Όχι αγκινάρα με αρνάκι και αυγολέμονο για να φάει όλη η οικογένεια! Νόστιμο μαμαδίστικο ελληνικό φαγάκι! Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!

Add a comment

Λευκό μυστήριο: Ζεστή γιαουρτόσουπα με κεμπαπάκια

Όταν τα μικρά και απονήρευτα κεμπαπάκια πέφτουν για μια «βουτιά» στην περίεργη λευκή πισινά, τότε  το στομάχι μας αρχίζει να κάνει γλέντια και χάρες! Ετοιμάστε το!!

Add a comment

Φακοντοματο - σάλατο!!

Τελικά τα ζουμερά Σαντορινιότικα ντοματίνια έπεσαν στην «λάσπη» της φακής! Αλλά μάλλον τελικά έκαναν καλά, γιατί ο συνδυασμός ξετρελαίνει κόσμο! Φτιάξτε το αμέσως!

Add a comment

Ρολάραμε το μοσχάρι σε μαύρο πέπλο και σας κερνάμε νοστιμιά!

Φαγητό για να ζαλιστείτε σήμερα! Θα χορτάσει το μάτι και το στομάχι σας και ο ουρανίσκος σας θα ζητάει ακόμα περισσότερο!!Ελληνικό και πεντανόστιμο! Φτιάξτε το αμέσως!!

Add a comment

Μπακαλιαροντολμάδες!

Όταν ο αγαπημένος μπακαλιάρος μπλέκει τα μπούτια του με το λάχανο, το μόνο που μπορεί να προκύψει είναι ένας νόστιμος μακαλιαροντολμάς!! Ε φτιάξτε τον ντε!!

Add a comment

Αγγιναροχαϊδέματα με αρνάκι στον πάσσαλο!!

Το αυτοκρατορικό αρνάκι κάλεσε στο παλάτι την  πράσινη βασίλισσα αγκινάρα μαζί με τον μανιταροστρατό της για να βρούνε μια λύση!! Στο τέλος βέβαια επενέβη ο άρχοντας άνθρωπος και κατέληξαν σουβλάκι!! Πεντανόστιμο φτιάξτε το!!

Add a comment

Μακεδονίτικη πρασόπιτα

Από κάτω ένα φύλλο, στην μέση νόστιμα ελληνικά χορταρικά και από πάνω πάλι φύλλο!! Τι είναι; Μα φυσικά η μοναδική Μακεδονική πρασόπιτα!! Μέρες που περνάμε φτιάξτε την!

Add a comment

Μακαρόνια με... μέλι

Γιορτοσυνταγή σας έχω σήμερα και "μακαρόνια" και γλυκά μαζί...!!! Ελάτε μελομακάρονα επίκαιρα και αγαπητά σε όλους!! Για ετοιμαστείτε για κουζίνες!! 

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations