Ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης μαζί «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο» (pics) - e-Stage.gr
Jun 21, 2018 Last Updated 9:21 AM, Jun 21, 2018

Ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης μαζί «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο» (pics)

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Το e-stage.gr βρέθηκε χθες το βράδυ, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, σε μία ξεχωριστή βραδιά προετοιμασίας και πρώτης “γεύσης” του νέου σχήματος που έρχεται στην Ιερά Οδό!

Ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης μαζί «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο». Αφού εντυπωσίασαν το κοινό της Θεσσαλονίκης, οι τρεις τους κατέβηκαν στην Αθήνα για να μας καταπλήξουν κάνοντας πρεμιέρα αύριο, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στην Ιερά Οδό.

Απολαύσαμε την προετοιμασία του Χρήστου Μενιδιάτη που μας μάγεψε με τη γνήσια λαϊκή φωνή αλλά και το χιούμορ του! Ερμήνευσε διαχρονικά τραγούδια και προσωπικές επιτυχίες καθώς επίσης και το νέο αγαπημένο κομμάτι «Δεν Μπορεί» σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη και μουσική του Γιάννη Φρασέρη. Το νέο single κυκλοφορεί με τη μορφή video clip από την Heaven Music.

Υποδεχόμαστε το νέο μήνα με ένα μοναδικό σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

Ο μεγάλος τροβαδούρος, Βασίλης Καρράς, και η diva της ελληνικής δισκογραφίας, Καίτη Γαρμπή με την δημιουργία του σχήματος αυτού ένωσαν τις φωνές τους μετά από 21 χρόνια, καθώς η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν το 1996, ενώ η πρώτη φορά που μοιράστηκαν την ίδια σκηνή ήταν το 1993.

Καλή αρχή, λοιπόν, στο πιο ερωτικό και λαϊκό σχήμα, μένουμε συντονισμένοι στο e-stage.gr για να διαβάσουμε όλες τις λεπτομέρειες από την αυριανή πρεμιέρα!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations