Εικόνες Ελλάδας - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

Βουρβουρού - Χαλκιδική: Μαγεία από ψηλά! (pic)

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»! Όλοι οι Θεσσαλονικείς την ίδια καραμέλα. Κι έχουν δίκιο. Οι αεροφωτογραφίες από τη Βουρβουρού, έναν οικισμό 140 κατοίκων στη Σιθωνία, είναι μόνο μερικές αποδείξεις της συγκεκριμένης φράσης.

Add a comment

Χρονογυρίσματα: Αυτές είναι οι παλιές πόλεις της Ελλάδας! (pics)

Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να πας, η γειτονιά με τα παλιά κτίσματα, εκεί που την ονομάζουν «παλιά πόλη», έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Add a comment

Τα όμορφα χωριά του Ταΰγετου! Ελλάδα το μεγαλείο σου! (pics)

Γνωστός και ως Πενταδάκτυλος, ο Ταΰγετος αποτελεί την υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου, κρύβοντας ομορφιές, φύση και γραφικά χωριά με ορεινό άρωμα Ελλάδας!

Add a comment

Μετέωρα: Μεγαλείο και δέος (pics)

Χρονολογούνται περίπου πριν από εξήντα εκατομμύρια χρόνια. Στη συνέχεια η φύση ανέλαβε τον ρόλο του γλύπτη, δίνοντας στους απόκρημνους και επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων το σημερινό τους σχήμα.

Add a comment

Δείτε το «Κολοκοτρωνίτσι» του Πώποτα και της Χαράς χιονισμένο (video/pics)

Η χιονισμένη Καρυά ή Κολοκοτρωνίτσι όπως επικράτησε μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα "Το καφέ της Χαράς" στην ορεινή Αργολίδα την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 είναι πραγματικά μαγευτικό.

Add a comment

Όμορφες παγωμένες λίμνες της Ελλάδας (pics)

Οι καταπράσινες λίμνες της Ελλάδος την Άνοιξη είναι μια πανέμορφη εικόνα για όλους. Όμως, οι πραγματικά… μαγικές λίμνες έχουν τη μορφή ενός παγωμένου Χειμώνα.

Add a comment

Βόλτα στην αγκαλιά του Νέστου!! (pics)

Ο ποταμός Νέστος: το φυσικό σύνορο των νομών Καβάλας και Ξάνθης, σχηματίζει στο μακρύ του ταξίδι τοπία μοναδικής ομορφιάς με πλούσια δάση, σπάνιους υδροβιότοπους και εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations