Αποδράσεις - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

Πάμε βουνό; Τυμφρηστός, ένα όμορφο οδοιπορικό!! (pics)

Με υψηλότερη κορυφή το Καϊμακτσαλάν, στα 2.524 μέτρα, η οροσειρά Βόρας είναι δημοφιλής προορισμός του χειμώνα, με τους λάτρεις του σκι να το επιλέγουν τόσο για τα εκπληκτικά τοπία του όσο και για το χιονοδρομικό του κέντρο.

Add a comment

Πάμε ράφτινγκ; Έξι κορυφαίοι προορισμοί για ράφτινγκ (pics)

Από τον Άραχθο και το Βοϊδομάτη, στους Λούσιο και Αχέροντα! Έξι ποταμοί της Ελλάδας, εκτός από φυσική ομορφιά, χαρίζουν κατάλληλο σκηνικό για τους ορκισμένους θαυμαστές του ράφτινγκ. 

Add a comment

Ασπροπόταμος Τρικάλων: Εκεί που μιλάς με την φύση! (pics)

Η διευρυμένη κοινότητα Ασπροπόταμου, που έχει πάρει το όνομά της από τον ποταμό Αχελώο (ή Ασπροπόταμος ή Άσπρος), αποτελείται από οκτώ πανέμορφα χωριά τα οποία ενώθηκαν με τον νόμο Καποδίστρια το 1997.

Add a comment

Σήμερα θα σας πάμε Νυμφαίο! (pics)

Περπάτημα σε δάση οξιάς γεμάτα μανιτάρια, παιχνίδια με το χιόνι πλάι σε εντυπωσιακά αρχοντικά, εκλεκτά κρασιά από ονομαστούς αμπελώνες, κανό στη λίμνη Ζάζαρη, συναντήσεις με... αρκούδες και λύκους.

Add a comment

Γιαννιτσά: Το λίκνο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (pics)

Μακεδόνες άνακτες, Ρωμαίοι έμποροι, άγιοι του Ισλάμ, βικτωριανοί ρομαντικοί, Πόντιοι πρόσφυγες. Πολλοί πέρασαν από αυτόν τον τόπο και όλοι άφησαν τα ίχνη τους, δημιουργώντας στην Πέλλα ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό πολιτισμών.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations