Κριτικές Κινηματογράφου - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

Είδαμε το Επιχείρηση: Μαμά - Μια πολυβραβευμένη ταινία, με υπέροχη απόδοση της απώλειας του γονιού

Η εξαιρετική ταινία κινουμένων σχεδίων βγαίνει αυτή τη Πέμπτη 8 Μαρτίου στους κινηματογράφους.  

Add a comment

Είδαμε το Mom and Dad. Μια ταινία που σε κάνει να απορείς

Μια ξεκάθαρα δεύτερης κατηγορίας ταινία θρίλερ (B-movie), με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Selma Blair, βγαίνει τη Πέμπτη 8 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

Add a comment

Είδαμε την ταινία Red Sparrow

Πήγα στη προβολή έχοντας την εντύπωση πως θα δω άλλη μια ταινία κατασκοπείας ανάμεσα σε Ρώσους και Αμερικανούς, με τις γνωστές πλοκές και ίντριγκες. Όχι κάτι που δεν έχουμε ήδη δει σε ποικίλες χολυγουντιανες ταινίες.

Add a comment

Είδαμε τη καινούργια ταινία του Νίκου Περάκη «Sussess Story»

Είδαμε τη καινούργια ταινία του Νίκου Περάκη «Sussess Story», που θα κάνει πρεμιέρα αύριο 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, και ευχαριστούμε τη ΝΟVA για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

Add a comment

Είδαμε το "The Emoji movie"

Αποφάσισα να γράψω για αυτό το έκτρωμα κινούμενων σχεδίων κυρίως για να πω στο κοινό μην πάτε να το δείτε. Δεν αξίζει τα λεφτά του. Πηγαίνετε να δείτε το LEGO Ninjago Movie, κάτι που τουλάχιστον 100 φόρες καλύτερο για την Emoji Ταινία. Το γεγονός ότι κατέχει την 31η θέση στις 100 χειρότερες ταινιών του iMDB, πρέπει να σας βοηθά κάπως.

Add a comment

Είδαμε το Silence του Martin Scorsese

Η ιστορία εξελίσσεται το 17ο αιώνα, όπου δύο Πορτογάλοι ιεραπόστολοι αναλαμβάνουν τη ριψοκίνδυνη αποστολή να ταξιδέψουν μέχρι την Ιαπωνία, σε αναζήτηση του μέντορά τους ιεραπόστολου (Liam Neeson) ο οποίος έχει εξαφανισθεί, αλλά και για να συνεχίσουν το έργο της διάδοσης της χριστιανικής θρησκείας.

Add a comment

Είδαμε το Rogue One: A Star Wars Story (video)

Η πολυαναμενόμενη ταινία Rogue One: A Star Wars Story ήρθε εμείς την είδαμε και σας παρουσιάζουμε τη κριτική μας. Νομίζω πως μετά τη περσινή 7η ταινία The Force Awakens θέλαμε ξανά τη δόση μας.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations