Βρίσκεστε εδώ
Home > ΜΟΥΣΙΚΗ > Γέλιο ...μετά μουσικής > Γέλιο… μετά μουσικής!

Γέλιο… μετά μουσικής!

Γέλιο και μουσική… δυο συστατικά απαραίτητα για την ψυχική υγειά του ανθρώπου! Πάντα ήμουν λάτρης των παραστάσεων που συνδύαζαν καλή σάτιρα

και μουσική!! Πιστός οπαδός αυτού του τρόπου διασκέδασης κατά την εφηβική άλλα και μετεφηβική μου ζωή και καθώς το χιούμορ στοίχειωσε θετικά και αρνητικά την επαγγελματική άλλα και προσωπική μου οντότητα αποφασίζω και διατάσσω όπως δημιουργηθεί μια ξεχωριστή ενότητα στο e- stage, με τον φερόμενο τίτλο "Γέλιο …μετά μουσικής", όπου θα δημοσιεύονται άρθρα και βίντεο σημαντικών άλλα και νέων καλλιτεχνών της συγκεκριμένης αυτής συνομοταξίας!!


  Ξεκινώντας με τον αγαπημένο Τζιμάκο, που άσχετα αν διαφωνώ, με την ιδέα είμαι αριστεροανάρχας με δεξιά τσέπη και τρόπο ζωής, τόσο συμφωνώ και χειροκροτώ την σατυρική του διάθεση αλλά και τα τραγούδια του. Πάρτε λοιπόν μια γεύση από τον Μουσικοταξιαρχιτή Πανούση σε ένα όντως καταπληκτικό χιουμοριστικό βίντεο  που αν το ψάξεις βαθύτερα θα δεις πολύ περισσότερα απ' όσα δείχνει. Τα σέβη μου και μην στέκεστε μόνο στην επιφάνεια οι πραγματικές ρίζες είναι πιο βαθειά!! Συνεχίστε να γελάτε …τους τρομάζει!!!


Αφήστε μια απάντηση

Top