Βρίσκεστε εδώ
Home > ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ > Viral > Γνωρίστε τον ένα και μοναδικό Tsim Booky

Γνωρίστε τον ένα και μοναδικό Tsim Booky

Έλληνας ομογενής ταξιτζής σε δηλώσεις του για τις αλλαγές στις άδειες των ταξί στην Αυστραλία δήλωσε πως το όνομά του είναι Tsim Booky!

Επειδή ο Έλληνας όπου και να βρίσκεται δεν αλλάζει, ο ομογενής ταξιτζής από την Αυστραλία έδειξε την ελληνικότητα του μυαλού του τρολλάροντας τους δημοσιογράφους ενώ διαδήλωνε κατά των αλλαγών στις άδειες ταξί που προωθούνται στην Μελβούρνη. Οι δημοσιογράφοι στο κανάλι φυσικά και δεν ήξεραν ελληνικά οπότε δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι σημαίνει το όνομα Tsim Booky που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο ομογενής.


Βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε στην Μελβούρνη υπάρχει μια τεράστια ελληνική κοινότητα που κατάλαβε αμέσως την τρολλιά του κυρίου Tsim Booky και στα social media ξεκίνησε ένα πανηγύρι άνευ προηγουμένου.

Πολλοί, δε είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ομογενής χρησιμοποίησε το όνομα Tsim Booky ως αντίδραση για τα μέτρα που επίκειται να ληφθούν και αφορούν τις άδειες ταξί.

Βέβαια εγώ θέλω να προσθέσω πως στα ελληνικά η έννοια είναι διττή και κάνουν λάθος όσοι το μυαλό τους πάει στο πονηρό! Μπορεί ο άνθρωπος να ήθελε να κάνει μια αναφορά στον πίνακα που κοσμεί τα πολλά σπίτια στην περιοχή της Καρδίτσας και είναι ο «Γέρος με το Τσιμπούκι»


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Αφήστε μια απάντηση

Top