Βρίσκεστε εδώ
Home > ΓΕΥΣΕΙΣ > Gourmet > Ψαρονεφρογεμιστούλης

Ψαρονεφρογεμιστούλης

Ας φάμε λίγο ακόμα μέχρι να νηστέψουμε!!

Επειδή ένα καλό φαγητό απαιτεί εκτός από φρέσκα υλικά και πολύ στοργή και αγάπη, ορίστε μια συνταγή που αγαπάω πολύ!!


Απλή και νόστιμη και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, με το κατάλληλο στήσιμο στο πιάτο την πλασάρεις και ως γκουρμεδιά! Οπότε μην αργείτε φορέστε ποδιές και πάμε κουζίνα ολοταχώς!!!

Τι θα χρειαστούμε!!
2 ψαρονέφρια μέτρια
5 λιαστές ντομάτες μπαστουνοκομμένες
1 γλυκιά πιπεριά ότι χρώματος θέλετε μπαστουνοκομμένη και αυτή
100 γρ τριμμένη φέτα
150 γρ τριμμένο τσένταρ
θυμάρι, Αλάτι, Πιπέρι
1/2 ποτηρι  λευκό κρασί
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Σουσάμι (προαιρετικό)
ελαιόλαδο

Πάμε να το φτιάξουμε
Αν δεν ξέρετε πώς να φιλετάρετε τα ψαρονέφρια ζητήστε στον χασάπη σας να σας τα ετοιμάσει!!!

Πασπαλίζουμε τα φιλέτα μας με το θυμάρι το αλάτι και το πιπέρι!!

Τοποθετούμε στο κέντρο κάθε φιλέτου την πιπεριά μας και τη τριμμένη φέτα και τα τυλίγουμε κλείνοντάς τα στο τέλος  με οδοντογλυφίδες!!

Σοτάρουμε τα φιλέτα μα σε 2 – 3 κουταλιές ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν  και μετά τα τοποθετούμε σε ταψάκι και κατευθείαν σε προθερμασμένο φούρνο στους  180 βαθμούς και τα αφήνουμε περίπου 40 λεπτά!!

Στο τηγάνι που σοτάραμε τα φιλέτα σβήνουμε το ζωμό που έχει δημιουργηθεί από τα υγρά των φιλέτων με το κρασί  και προσθέτουμε την μουστάρδα και το μέλι δημιουργώντας μια σάλτσα!!

Βγάζουμε τα φιλέτα μας από τον φούρνο και ζεστά όπως είναι τα «λούζουμε» με τυρί τσένταρ και μετά με την σάλτσα!! (προαιρετικά βάζετε και το σουσάμι)!!

Φτιάξτε και μια τηγανιά πατάτες η εναλλακτικά ρύζι η πουρέ και καλή σας όρεξη φιλαράκια μου!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Αφήστε μια απάντηση

Top