Βρίσκεστε εδώ
Home > ΜΟΥΣΙΚΗ > Ρεπορτάζ > Μουσική Γιορτή, πολιτισμός, χρώμα, κέφι.. Κωστής Μαραβέγιας στη Τεχνόπολη

Μουσική Γιορτή, πολιτισμός, χρώμα, κέφι.. Κωστής Μαραβέγιας στη Τεχνόπολη

Μουσική Γιορτή, πολιτισμός, χρώμα, κέφι… Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας μας τα πρόσφερε όλα απλόχερα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το ζεστό βράδυ της Παρασκευής 25 Ιουνίου.

Με μια συναυλία sold out όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρισαν, παρά τη ζέστη, την κεντρική αυλή της Τεχνόπολης, ο Μαραβέγιας απέδειξε πως το καλό θέαμα έχει πάντα απήχηση στον κόσμο.  


Απολαύσαμε ακούσματα από την μέχρι τώρα σταδιοδρομία του καλλιτέχνη από το παρελθόν ως το σήμερα. Από την αγαπημένη του ''Λόλα'', το ''Κατάστρωμα'', αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών ερμηνευμένα με το δικό του μοναδικό στυλ, σε ένα μείγμα μεσογειακών και βαλκανικών στοιχείων σε συνδυασμό με Τζαζ και μπόσα νόβα.

Η πολυμελής μπάντα, τα χρωματιστά πουκάμισα, τα δέντρα που διακοσμούσαν τη σκηνή, πλαισίωσαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη, αποδίδοντας μουσική και χρωματική πανδαισία.

Όλοι όσοι παρευρεθήκαμε νιώσαμε τις ειλικρινείς προθέσεις του αεικίνητου και ταλαντούχου Κωστή Μαραβέγια, που με αυτήν την όμορφη εμπειρία της βραδιάς μας γέμισε χαρά, κέφι κι αισιοδοξία.

Σ'ευχαριστούμε Κωστή…!!!

PHOTO ALBUM
{gallery}fotoreportaz//maravegias-texnopoli2017{/gallery}

photo credit: Theo Lian


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Αφήστε μια απάντηση

Top