Βρίσκεστε εδώ
Home > ΘΕΑΤΡΟ - CINEMA - TV > Κριτικές Θεάτρου > Είδαμε τη παράσταση «Το τέρας κι εγώ», στο θέατρο Πρόβα

Είδαμε τη παράσταση «Το τέρας κι εγώ», στο θέατρο Πρόβα

Η παράσταση «Το τέρας κι εγώ» είναι μία παράσταση που μας αγγίζει όλους.

Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η εξαιρετική παράσταση «Το τέρας κι εγώ» στο θέατρο Πρόβα. Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη που κυκλοφόρησε το 2012 και στο οποίο με συγκλονιστική ειλικρίνεια περιγράφει τη μάχη του με το Τέρας όπως ο ίδιος ονόμασε την κατάθλιψη.


Δύσκολο εγχείρημα για να παιχτεί στο σανίδι, όμως όταν πρόκειται για μια τόσο αξιόλογη και έμπειρη ομάδα, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να τους δικαιώσει. Παρακολουθούμε λοιπόν στη σκηνή, τον σούπερ επιτυχημένο δημοσιογράφο και διευθυντή των πιο μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών της χώρας, να καταρρέει συνεχώς, καθώς το Τέρας επηρεάζει καταστροφικά κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς του. Η αστραφτερή εικόνα μπροστά στο γυαλί, η πραγματική πίσω από αυτό, η δυστυχία, οι κρίσεις πανικού, ο αγώνας. Στήριγμά του ο γιατρός φίλος του και αργότερα μία ψυχίατρος η οποία θα τον βοηθήσει να ξεδιπλώσει το κουβάρι και να βρει τις άκρες του που θα τον βοηθήσουν να πολεμήσει το Τέρας.

Εξαιρετικές ερμηνείες από την Μαίρη Ραζή στο ρόλο της ψυχιάτρου, τον Σωτήρη Τσόγκα στον κύριο ρόλο, την Κοραλλία Τσόγκα στο ρόλο της γραμματέως και τον Κυριάκο Ντούμο στο ρόλο του φίλου.

Μια παράσταση που μας αγγίζει όλους, όχι μόνο γιατί κάποιος βγήκε και μίλησε για αυτό που πολλοί ντρέπονται να παραδεχτούν. Όχι μόνο γιατί η κατάθλιψη και γενικά τα ψυχοσωματικά προβλήματα είναι υπαρκτά προβλήματα. Αλλά για το τελικό μήνυμα, που λέει «ναι, μπορείς να νικήσεις»!

Για να βρείτε περισσότερα για την παράσταση πατήσε ΕΔΩ


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Αφήστε μια απάντηση

Top