Βρίσκεστε εδώ
Home > ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ > Viral > Φάρσα: Μία νύχτα στο… νεκροταφείο (video)

Φάρσα: Μία νύχτα στο… νεκροταφείο (video)

Τα νεκροταφεία λίγο πολύ όλοι τα φοβόμαστε!! Είτε πρωί είτε βράδυ μας προκαλούν μια ιδιαίτερη αίσθηση του φόβου!! Πόσο μάλλον όταν εκεί αρχίζουν να συμβαίνουν μυστήρια πράγματα!!

Κάτι ανάλογο σκέφτηκαν και οι  υπεύθυνοι της χιουμοριστικής εκπομπής στην Βραζιλία, που στήνει όντως προχωρημένες και ακριβοπληρωμένες παραγωγές με φάρσες και είπαν να φτιάξουν ένα επεισόδιο με κεντρικό θέμα «Ένα βράδυ στο κοιμητήριο»!!


Το θέμα ήταν βέβαια πώς θα πείσουν τα υποψήφια θύματα να μείνουν βράδυ εκεί!! Και ως γνωστόν το σωστό δόλωμα πιάνει τα καλά ψάρια!! Προσέφεραν λοιπόν δουλειά και μιας και οι εποχές είναι δύσκολες αρκετοί προσφέρθηκαν έστω και γι’ αυτήν την θέση στο κοιμητήριο!! Τον μισθό που έδιναν δεν θα τον μάθουμε ποτέ και δεν μας νοιάζει , όπως επίσης δεν θα μάθουμε και τι λένε το αφεντικό (ηθοποιός) και το εκάστοτε θύμα μιας και τα βραζιλιάνικα μου δεν είναι καλά!

Παρακολουθώντας όμως το video κατάλαβα ότι η θέση αφορά κάποιον φύλακα που θα γυρνά το κοιμητήριο και θα χτυπάει την ειδική κάρτα σε κάθε τετράγωνο που ελέγχει (μπορεί να κάνω λάθος αλλά αν δεν είναι αυτό που σας περιγράφω κάτι ανάλογο είναι, όποιος γνωρίζει βραζιλιάνικα ας μας βοηθήσει όλους)!! Το κακό βέβαια ξεκινάει μόλις το υποψήφιο θύμα χτυπάει στο ειδικό μηχάνημα την κάρτα του!! Τότε ξαφνικά… η συνέχεια επί της οθόνης!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Αφήστε μια απάντηση

Top