Βρίσκεστε εδώ
Home > ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ > Viral > Ο spiderman υπάρχει και είναι Γάλλος! (video)

Ο spiderman υπάρχει και είναι Γάλλος! (video)

Ο Alain Robert, γνωστός και ως ο «Γάλλος spiderman» για το γεγονός ότι σκαρφαλώνει στους πιο ψηλούς ουρανοξύστες του κόσμου, συνεχίζει αυτό το επικίνδυνο σπορ σε ηλικία 55 χρονών.

Πρόσφατα, ανέβηκε το τέταρτο-σε σειρά-πιο ψηλό κτίριο εταιρείας στο Παρίσι, αφού πρώτα κατάφερε να ξεφύγει από τους άνδρες ασφαλείας της εισόδου που προσπάθησαν να τον πιάσουν, σύμφωνα με το Reuters.


Το χόμπι του Robert ξεκίνησε σε ηλικία 11 χρονών όταν είχε ήδη ανέβει 150 ουρανοξύστες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Burj Khalifa στο Ντουμπάι, Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι και το Sydney Opera House.

«Για μένα η αναρρίχηση είναι ένα πάθος, ένας τρόπος ζωής», είπε.

O Robert έκανε μια ώρα για να ανέβει από το έδαφος μέχρι την κορυφή του κτιρίου Tour Total, 187 μέτρων και στο οποίο βρίσκονται τα γραφεία της ομώνυμης εταιρείας. Αυτή είναι η τρίτη φορά που σκαρφαλώνει το συγκεκριμένο κτίριο. 

Ο 55χρονος χρησιμοποιεί μόνο τα παπούτσια της ορειβασίας και κιμωλία. Στηρίχθηκε στο περβάζι των παραθύρων για να ανέβει με φόρα και έπειτα συνέχισε για τους 48 ορόφους, ενώ οι εργαζόμενοι στα γραφεία φώναζαν και χειροκροτούσαν για να τον εμψυχώσουν. 

Τις περισσότερες φορές σκαρφαλώνει χωρίς να έχει άδεια, ενώ έχει συλληφθεί αρκετές φορές.

πηγή: huffingtonpost.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Αφήστε μια απάντηση

Top