Βρίσκεστε εδώ
Home > ΘΕΑΤΡΟ - CINEMA - TV > Επικαιρότητα > Επί 55 νύχτες γύριζαν την πιο επική μάχη του Game of Thrones (pic)

Επί 55 νύχτες γύριζαν την πιο επική μάχη του Game of Thrones (pic)

Η Νύχτα των Δράκων, η οποία όπως υποψιαζόμαστε θα είναι η μάχη του Γουίντερφελ διήρκεσε πενήντα –πέντε μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα!

Η πιο επική μάχη που έχουμε δει μέχρι την επόμενη στο Game of Thrones είναι το Battle of Bastards. Στον επερχόμενο κύκλο όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα η Μάχη των Μπάσταρδων απλά θα περάσει στην ιστορία ως μία απλή μάχη, αφού η πιο επική έρχεται!


Η Μάχη των Μπάσταρδων, η οποία βραβεύτηκε και με Emmy, διήρκεσε κάτι λιγότερο από τριάντα μέρες, μέχρι να γυριστεί, η Νύχτα των Δράκων (Night of the Dragons), ήταν ότι πιο επικό έχουμε δει σε μάχη. Η Νύχτα των Δράκων, η οποία όπως υποψιαζόμαστε θα είναι η μάχη του Γουίντερφελ διήρκεσε πενήντα –πέντε μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και μας κάνει να νιώθουμε απόλυτα σίγουροι, ότι θα είναι ότι πιο επικό έχουμε δει μέχρι σήμερα από το Game of Thrones.

Την διάρκεια των γυρισμάτων έκανε γνωστή ο Jonathan Quinlan, που έχει δουλέψει σε πάνω από 20 επεισόδια της σειράς ως βοηθός σκηνοθέτη και απέδωσε τα εύσημα σε όλο το προσωπικό λέγοντας «ότι ο κόσμος που θα δει το επεισόδιο δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο επίπονη διαδικασία ήταν η ολοκλήρωση του δύσκολου αυτού έργου», καθώς πέραν της εκτεταμένης διάρκειας οι συνθήκες των γυρισμάτων ήταν πάρα πολύ δύσκολες λόγω του καιρού που συνάντησαν στη Βόρεια Ιρλανδία.

H τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Αφήστε μια απάντηση

Top