Βρίσκεστε εδώ
Home > ΘΕΑΤΡΟ - CINEMA - TV > Κριτικές Θεάτρου > Θάρρος ή Αλήθεια; – Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη

Θάρρος ή Αλήθεια; – Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη

Πρεμιέρα χτες για ένα πολύ δυνατό θρίλερ στο θέατρο Αλκμήνη.

Ένα πάρτι αποφοίτησης μιας ομάδας παιδιών, που ξεκινά με γέλια, πλάκες και όνειρα για το μέλλον. Μουσική, χορός, ποτό, έρωτες, χαβαλές και το γνωστό παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» που όμως καταλήγει αναπάντεχα. Ένα χρόνο μετά, ξανασυναντιούνται με αφορμή κάποια γενέθλια. Όμως δεν πρόκειται για άλλο ένα πάρτι όπως όλοι νομίζουν, αλλά για ένα θρίλερ που θα ζήσουν, με τραγική κατάληξη. Η κωμωδία μετατρέπεται σε σοκαριστικό δράμα, ενώ το παιχνίδι δεν έχει πιά πλάκα αφού πρόκειται πλέον για το παιχνίδι ενός δολοφόνου με τα παγιδευμένα θύματά του.


Οι ισορροπίες ανατρέπονται, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει. Ποιός είναι με ποιόν, τι μυστικά κρύβει ο καθένας και ποιές οι συνέπειες όταν μαθευτεί η αλήθεια; Ποιός και πώς θα καταφέρει να βγει ζωντανός από κει μέσα;

Δυνατό κείμενο, έξυπνοι διάλογοι, αστείο, αλλά με απίστευτες ανατροπές στη γρήγορη εξέλιξή του, δεν υποψιάζεσαι πού θα καταλήξει, σα να διαβάζεις ένα καλό, κλασσικό αστυνομικό μυθιστόρημα. Σε κρατά διαρκώς σε αγωνία, τη μια στιγμή γελάς με τις ανέμελες ατάκες και την επόμενη το θρίλερ. Ειδικά το τέλος, δεν το είχα προβλέψει, ομολογώ!

Εντυπωσιακές, εξουθενωτικές ερμηνείες από τους νέους αλλά τόσο ταλαντούχους ηθοποιούς, σοκαριστικές και απόλυτα αληθοφανείς σκηνές.

Μία παράσταση δυνατή και ολοκληρωμένη, που πραγματικά δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Από εμάς ένα μεγάλο «Μπράβο» σε όλους τους συντελεστές, διότι πραγματικά το αξίζουν.

Λεπτομέρειες για γην παράσταση εδώ


 

Αφήστε μια απάντηση

Top