Βρίσκεστε εδώ
Home > SHOWBIZ > Κόσμος > Νέα μήνυση για ξυλοδαρμό αντιμετωπίζει ο Τζόνι Ντεπ (pic)

Νέα μήνυση για ξυλοδαρμό αντιμετωπίζει ο Τζόνι Ντεπ (pic)

Βροχή πέφτουν οι μηνύσεις στο κεφάλι του Τζόνι Ντεπ.

Βροχή πέφτουν οι μηνύσεις στο κεφάλι του Τζόνι Ντεπ, καθώς εκτός από την πρώην σύζυγό του και τους σωματοφύλακές του, έρχεται να προστεθεί και η αγωγή που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή, ο Γκρεγκ Μπρουκς, μέλος από το συνεργείο της τελευταίας του ταινίας «City of Lies».


Συγκεκριμένα ο Μπρουκς στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του Ντεπ αναφέρει ότι ο ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αφού του επιτέθηκε λεκτικά τον γρονθοκόπησε δυο φορές στα πλευρά. Ακόμα υποστηρίζει ότι ο διάσημος σταρ συνέχισε να προκαλεί τον Μπρουκς λέγοντάς του ότι θα του έδινε 100.000 δολάρια αν του έριχνε και ο ίδιος γροθιά. Επιπλέον, στην αγωγή του ο Μπρουκς αναφέρει ότι τρεις ημέρες μετά το γεγονός, απολύθηκε από την ταινία καθώς αρνήθηκε να υπογράψει ένα συμφωνητικό με τον όρο να αποσιωπήσει το περιστατικό και φυσικά να μην προβεί νομικά εναντίον του ηθοποιού.

Το υποτιθέμενο συμβάν έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2017, όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μπραντ Φέρμαν, ζήτησε από τον Μπρουκς να ενημερώσει τον Ντεπ ότι το γύρισμα της σκηνής έπρεπε να τελειώσει αμέσως μετά την επόμενη λήψη καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να μείνουν περισσότερο.

Σύμφωνα με τον Μπρουκς, η αρχική αντίδραση του ηθοποιού ήταν να του επιτεθεί λεκτικά φωνάζοντας και βρίζοντας και πριν προλάβει ο πρώτος να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου αστυνομικού, ο Ντεπ πρόλαβε και τον γρονθοκόπησε.

πηγή

Η νέα ταινία του Ντεπ, «City of Lies», θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Top