Βρίσκεστε εδώ
Home > ΜΟΥΣΙΚΗ > Επικαιρότητα > Ο Σπύρος Γιατράς αποκαλύπτει από πού εμπνεύστηκε τους στίχους του κομματιού «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος»

Ο Σπύρος Γιατράς αποκαλύπτει από πού εμπνεύστηκε τους στίχους του κομματιού «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος»

Ο Σπύρος Γιατράς σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αποκαλύπτει από που εμπνεύστηκε τους στίχους του κομματιού «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος»

Ο Σπύρος Γιατράς μίλησε στο περιοδικό «Χάι» και αποκάλυψε από που εμπνεύστηκε τους στίχους του διαχρονικού τραγουδιού, που ερμήνευσε ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου, «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος».

«Είναι ιστορία αυτό. Ήμασταν εδώ μέσα, έβρεχε έξω προσπαθούσα να συγκεντρωθώ εγώ, κάτι γράφαμε τότε και ξαφνικά περνάει ένας απ’ έξω ο οποίος παραπατούσε μου έκανε εντύπωση όμως ότι στάθηκε στην πόρτα και ήταν έτοιμος να γκρεμιστεί. Άνοιξα την πόρτα τον πλησίασα (από ποτό καταλάβατε;) δεν μπορούσα να το καθορίσω αλλά όταν άνοιξα την πόρτα και τον ρώτησα με κοίταξε, του λέω γυναίκα; Μου λέει γυναίκα. Και γύρισα μέσα, πήρα την γραφίδα μου και έγραψα «… σκυφτέ διαβάτη της βροχής και ταξιδιώτη της ζωής, η προδοσία μιας γυναίκας σε βαραίνει μην πίνεις άλλο και μεθάς και την ζωή σου την χαλάς είναι γραφτό ότι αρχίζει να πεθαίνει, της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος…»

Αφήστε μια απάντηση

Top