Βρίσκεστε εδώ
Home > SHOWBIZ > Ελλάδα > Δασκουλίδης – Σπυράκος: Κοινή πορεία και στενή φιλία

Δασκουλίδης – Σπυράκος: Κοινή πορεία και στενή φιλία

Μία μεγάλη φιλία γεννήθηκε ανάμεσα στο Σπύρο Σπυράκο και το Γιώργο Δασκουλίδη αρκετά χρόνια πριν. Η επαγγελματική και η προσωπική τους ζωή κύλησε παράλληλα καθώς η συνεργασία τους αποτέλεσε και την αρχή της καριέρας τους.

Η κοινή τους πορεία σημείωσε μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες, έζησαν μαζί πολλές καταστάσεις ώσπου η δυνατή αυτή σχέση κατέληξε σε κουμπαριά. Οι δυο τραγουδιστές εκφράζουν ευγνωμοσύνη ο ένας για τον άλλο και αναγνωρίζουν μια καρμική σύνδεση που είναι σπάνια στο χώρο, χωρίς ανταγωνισμούς.

Η συνάντηση σου με τον Σπύρο Σπυράκο θα έλεγε κανείς πως ήταν καρμική. Είστε συνεργάτες πολλά χρόνια, φαντάζομαι και φίλοι.


«Το κεφάλαιο Σπυράκος στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή είναι τεράστιο. Με τον Σπύρο έχουμε ζήσει τα πάντα και έχουμε περάσει τα πάντα μαζί. Ουσιαστικά, η πραγματική μας καριέρα ξεκίνησε από τη στιγμή που συνεργαστήκαμε. Η συνεργασία με το Σπύρο κράτησε πολλά χρόνια και με πολύ μεγάλη επιτυχία, άλλωστε για να κρατήσει κάτι πολύ, σίγουρα είναι πετυχημένο. Το ότι γίναμε φίλοι έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έχει διάρκεια. Τι να πρωτοθυμηθώ; Την τεράστια επιτυχία στο Romeo, στο Βiο Βiο, στο Εμπατή; Και δεν μείναμε μόνο στη φιλία αλλά είμαστε και κουμπάροι», δήλωσε στο Καρφί.

Αφήστε μια απάντηση

Top