Βρίσκεστε εδώ
Home > ΠΕΡΙ GOSSIP... > Ελλάδα > Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού (pic)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού (pic)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε τόπλες για το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, φορώντας μόνο φτερά αγγέλου!.

Με αφορμή την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, η ξανθιά παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη δηλώνοντας πως τα βράδια κοιμάται ήσυχη λέγοντας πως προσπάθησε για το καλύτερο.

Το My Style Rocks θα διαρκέσει πάνω κάτω τρεις μήνες. Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις μετά;
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα διαρκέσει χρονικά. Εύχομαι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και να κρατήσει αρκετά. Γενικά, είμαι θετικός άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι εθελοτυφλώ ή ζω στον κόσμο μου, αλλά σίγουρα απολαμβάνω το τώρα, αυτό που μου συμβαίνει. Θέλω να δοκιμαστώ σε αυτό, δεν ξέρω το μετά τι μπορεί να μου επιφυλάσσει. Ξέρω ότι κάνω το καλύτερο δυνατόν από την πρώτη στιγμή που ανοίγω τα μάτια μου και ότι τα βράδια κοιμάμαι ήσυχη και λέω «προσπάθησα για το καλύτερο».


Νιώθεις πολύ σκληρή για να πεθάνεις; Αναφέρομαι στο τηλεοπτικό κομμάτι.
Αυτή είναι μια βαρύγδουπη δήλωση για να την κάνω. Θα σου πω σίγουρα ότι έχω μάθει να παλεύω στη ζωή μου και να είμαι μαχήτρια. Μαχήτρια της ζωής, όχι της τηλεόρασης. Από εκεί και πέρα, αν επαγγελματικά το μέλλον μου είναι στην τηλεόραση, θα το δείξει ο χρόνος. Και ο κόσμος.

Λόγω της αυστηρής κριτικής που έχεις ακούσει κατά καιρούς, νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις διπλά ότι αξίζεις σε σχέση με κάποιον άλλον παρουσιαστή;
Ξέρεις τι; Άμα αναλώνεις την ενέργειά σου στο να αποδεικνύεις συνεχώς πράγματα, νομίζω ότι ξοδεύεις στο τέλος όλο αυτό το μαγικό που έχεις να δώσεις από μέσα σου. Δεν θα καθίσω όλη μέρα να δω τι έγραψαν στα sites, ποιος με έβρισε και τι είπαν. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό. Θα λάβω υπόψη τις κριτικές, αλλά παίζει ρόλο ποιος τις γράφει. Δεν θα διαβάσω τις ανώνυμες.

Αφήστε μια απάντηση

Top