Βρίσκεστε εδώ
Home > SHOWBIZ > Ελλάδα > Μεσσαροπούλου για Καπουτζίδη: «Μου έστειλε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα…»

Μεσσαροπούλου για Καπουτζίδη: «Μου έστειλε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα…»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε το όνομα της Τίνας Μεσσαροπούλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η Τίνα αποφάσισε να απαντήσει.

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή την συνέντευξη της Τίνας Μεσσαροπούλου  την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Στα πλαίσια της συνέντευξης μίλησε για κάποιον πολύ γνωστό που είχε ζητήσει από το κανάλι να την απολύσουν, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Έτσι η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day απαντά στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλούν πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα κάποιος παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ δεν θα το κάνω!»


Επιπλέον συμπλήρωσε: «Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης.»!

Δες το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Top