Βρίσκεστε εδώ
Home > ΜΟΥΣΙΚΗ > Επικαιρότητα > North Live Stage (πρώην Εμπατή): Έτσι συνεχίζει μετά τη ξαφνική αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη

North Live Stage (πρώην Εμπατή): Έτσι συνεχίζει μετά τη ξαφνική αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη

Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά την ξαφνική αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το North Live Stage (πρώην Εμπατή), που πρώτα διαβάσατε μέσα από το e-stage.gr το βράδυ της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου

Το North Live Stage (πρώην Εμπατή) αφού άφησε να περάσουν μερικές μέρες, ανακοίνωσε επίσημα το πως πρόκειται να κινηθεί από εδώ και στο εξής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Αδαμαντίδης από το Νorth Live Stage (πρώην Εμπατή)


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μετά την αδικαιολόγητη και αναπάντεχη αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το North Live Stage (πρώην Εμπατή) και έχοντας αφήσει στη μέση της σεζόν το σχήμα εκτεθειμένο, η ομάδα του North Live Stage παραμένει δυνατή για εσάς.

Ο Πάνος Καλίδης και Ελένη Χατζίδου παίρνουν την σκυτάλη και αναλαμβάνουν προσωρινά εξολοκλήρου το πρόγραμμα του North Live Stage για ένα ακόμη Σάββατο και είναι έτοιμοι να σας δείξουν τι σημαίνει διασκέδαση.

Δυο μοναδικοί επαγγελματίες καλλιτέχνες που γνωρίζουν καλά τη συνταγή της διασκέδασης, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και θα μας αποδείξουν και αυτό το Σάββατο στον ανανεωμένο χώρο του North Live Stage ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!

Ο Πάνος Καλίδης μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα παραμείνει μαζί μας για ένα τελευταίο Σάββατο ως φινάλε των εμφανίσεών του και τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό του.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας με νέο σχήμα που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα!

Top