Βρίσκεστε εδώ
Home > SHOWBIZ > Ελλάδα > Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ξανά μαμά! (video)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ξανά μαμά! (video)

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα αγοράκι μεγαλώνοντας την οικογένειά της, καθώς έχει ήδη τρία παιδιά, αλλά και την ευτυχία της

Η Ευδοκία είχε αποκαλύψει ότι θα υιοθετούσε ένα παιδάκι με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό»: «Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο».

Το’ πε και το’ κανε και όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day»: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου. Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας. Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ εύθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος».


Εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε ολόψυχα να της ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς της και το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν κι άλλες οικογένειες.

Top