Βρίσκεστε εδώ
Home > SHOWBIZ > Ελλάδα > Παύλος Ευαγγελόπουλος: Στο σχολείο δεν πάταγα πολύ. Δεν μου άρεσε (video)

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Στο σχολείο δεν πάταγα πολύ. Δεν μου άρεσε (video)

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έκανε το μεγάλο «μπάμ» στις δεκαετίες 80-90 έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο χτεσινό 2 Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο αιώνιος εργένης μίλησε για όλα και για όλους, για τις γυναίκες της ζωής του , για την αποχή του από την τηλεόραση αλλά και τους λόγους που πάντα τον ήθελαν εργένη και όχι μέσα σε οικογένεια! Μίλησε επίσης για σημαντικά γεγονότα σταθμούς στην ζωή του λέγοντας :

«Στο σχολείο δεν πάταγα πολύ. Δεν μου άρεσε. Ήθελα να φύγω και η Αμερική ήταν μια αφορμή, μια καλή δικαιολογία. Πήγα να σπουδάσω. Στην αρχή ήμουν στο Μέιν και μετά πήγα στη Φλόριντα. Ήμουν 2 χρόνια στην Αμερική. Με το ζόρι… Αλήτεψα πολύ εκεί. Δεν είχα μυαλό για… Μου άρεσε εκεί. Μου πήγαινε γενικώς η ενέργεια, το κλίμα, αλλά δεν γινόταν να κάτσω.Στην Αμερική είχα σκοπό να συνδυάσω την υποκριτική. Όταν ήμουν στο Μέιν δεν ήμουν πολύ καλό παιδί. Όταν τελείωσε λοιπόν ο πρώτος χρόνος, δεν ήταν κοσμιοτάτη, ήταν κοσμία. Εκεί λοιπόν κάνεις διάφορες αιτήσεις σε πανεπιστήμια να σε δεχτούν. Πρώτη μου προτεραιότητα ήταν το Λος Άντζελες, αλλά λόγω του ότι είχα διαγωγή κοσμία δεν με δέχτηκε κανένα πανεπιστήμιο από εκεί. Με δέχτηκε ένα εκεί στη Φλόριντα και πήγα εκεί. Λέω θα περιμένω κάποια χρόνια να περάσει αυτή η ιστορία να ξεχαστεί και μετά θα την ξανακάνω την προσπάθεια. Μετά τα έκανα πιο σκατά και γύρισα. Ήρθα αναγκαστικά και πάλι για να περάσει λίγο ο καιρός να ξαναφύγω. Αυτό ήταν ένα γεγονός – σταθμός στη ζωή μου»!!!


Δείτε το video:

Top