Βρίσκεστε εδώ
Home > SHOWBIZ > Ελλάδα > Η Ελενα Χριστοπούλου μιλά για τη δολοφονική επίθεση (video)

Η Ελενα Χριστοπούλου μιλά για τη δολοφονική επίθεση (video)

Η Ελενα Χριστοπούλου, πρώην coach στο ριάλιτι ομορφιάς Greece’s Next Top Model, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night Show” μίλησε για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση

Δεν δίστασε να παραδεχτεί πως μετά το συμβάν αναγκάστηκε να πάει σε ψυχολόγο για να το ξεπεράσει, καθώς επίσης πως δεν έχει ξεπεράσει τους φόβους της, ενώ έχει συγχωρέσει τους δράστες και τους λυπάται. Χαρακτηριστικά είπε:

«Πήγα σε ψυχολόγο μετά το συμβάν με τις πιστολιές που είχα. Τότε αναγκάστηκα να πάω διότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου αυτό. Ναι, μιλάω εύκολα γι’ αυτό το συμβάν, είναι στο παρελθόν. Και είμαι υγιής και ζωντανή, άρα μπορώ να μιλήσω. Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό, φοβάμαι. Δεν πάω μόνη μου στο σπίτι το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να με συνοδεύει κάποιος, απλά θέλω να έχω παρέα έστω και τηλεφωνικά, αν γίνει κάτι… Εκτίμησα πιο πολύ τη ζωή μετά από αυτό, την κάθε μέρα, έγινα πιο ευγνώμων.


Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν κάποια ζωή. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν έχω συγχωρέσει. Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια με αυτούς τους ανθρώπους. Αν πήγαινα μόνη μου στο κρατητήριο να τους δω, θα τους έλεγα ότι λυπάμαι. Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα το ίδιο, λύπη. Ο ένας μου μίλησε, οι άλλοι δύο όχι. Είναι αμήχανες αυτές οι στιγμές, δεν είναι εύκολες. Δεν θυμάμαι και πολλά, να ξέρετε».

Top