Βρίσκεστε εδώ
Home > ΘΕΑΤΡΟ - CINEMA - TV > Επικαιρότητα > Survivor: Εκτός εαυτού η Sabriye! Η Τουρκάλα μποξέρ κινήθηκε απειλητικά προς τους συμπαίκτες της! (video)

Survivor: Εκτός εαυτού η Sabriye! Η Τουρκάλα μποξέρ κινήθηκε απειλητικά προς τους συμπαίκτες της! (video)

Άγριος καβγάς στην τουρκική ομάδα…

Η ελληνική ομάδα του Survivor κέρδισε τον πρώτο σημερινό αγώνα και οι παίκτες απόλαυσαν από ένα λαχταριστό μπέργκερ με πατάτες τηγανητές και αναψυκτικό.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Sabriye και ο Hikmet ήρθαν σε μια μίνι αντιπαράθεση για την ήττα της ομάδας τους, ωστόσο, μόλις εμφανίστηκε ο Bora έγινε… χαμός.


Η Sabriye έγινε έξαλλη με τα βλέμματα του Bora και άρχισαν τον καβγά. Στο πλευρό του Bora στάθηκε και ο Hakan, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του άνοιξε έντονο διάλογο με τη Sabriye.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων όμως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στη συνέχεια, όμως, ο Τούρκος παρουσιαστής ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί και με τη σειρά του άνοιξε νέο… κύκλο καβγά.

Ο Bora και ο Hakan έβαλλαν κατά της Sabriye, με την Τουρκάλα παίκτρια να βγαίνει εκτός εαυτού και να κινείται απειλητικά προς το μέρος τους. Ο Okay, όμως, ήταν εκεί για να την συγκρατήσει και να τραβήξει μακριά.

πηγή
Top