Βρίσκεστε εδώ
Home > ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ > Ζώδια > Προβλέψεις Απριλίου, 1ο δεκαπενθήμερο

Προβλέψεις Απριλίου, 1ο δεκαπενθήμερο

Ο Απρίλιος καταφθάνει με τις πιο γενναιόδωρες προθέσεις, αφού η Νέα Σελήνη στο Κριό, θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα, έστω και με ρίσκο

Ενώ η σύνοδος της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα παρασύρει σε όνειρα, σε ωραιοποίηση σχέσεων, καταστάσεων και ανθρώπων, ενώ θέλουμε να βλέπουμε μόνο την όμορφη πλευρά της ζωής, ειδικά όταν η πραγματικότητα ζορίζει και καταπιέζει.

Στις 10 Απριλίου, Ήλιος και Κρόνος, εμπλέκονται σε όψη αντιπάθειας,  με αποτέλεσμα να πρέπει να  τσεκάρεις  όρια αντοχής και υπομονής, ειδικά  αν είσαι Κριός ή Αιγόκερως, προσφέροντας όμως νέες ευκαιρίες και επανεκκινήσεις, ακριβώς τη στιγμή εκείνη, που νομίζεις πως η ζωή σου έχει γυρίσει τη πλάτη.


Πάμε να δούμε ένα προς ένα όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, αποτελεί για σένα τόνωση,  ανανέωση, καθώς και τόλμη για νέα ρίσκα και ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, λειτουργεί απελευθερωτικά. Ναι, ξέρεις καλύτερα απο όλους, πως το τελευταίο διάστημα καταπιέστηκες και αδικήθηκες, αλλά τώρα βρίσκεις τρόπους, τόσο με το παρελθόν σου να συμφιλιωθείς , όσο και να πετάξεις έξω απο τη ζωή σου, όσους σε ταλαιπώρησαν, παίζοντας με τις προσδοκίες σου. Στις 10 Απριλίου, η Αφροδίτη με το Ποσειδώνα σε μπλέκουν σε παιχνίδια νεφελώδη, καθώς και σε σχέσεις που έχουν κάτι να κρύψουν. Στις 13 και 14 Απριλίου, ζήτα και θα σου δοθεί, με τον Ήλιο να σχηματίζει τυχερή όψη με το Δία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας σου Ταύρε, γι αυτό και αυτή τη φορά, θα δεις σημαντική βελτίωση σε θέματα συναισθηματικά και ψυχολογικά, ειδικά αν σε καταπίεζε μία υπόθεση απο το παρελθόν. Η ευκαιρία να ανασάνεις ξανά, δεν έρχεται τυχαία, αλλά είναι μία διαδικασία που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό , φτάνοντας στο τέλος της. Είναι η στιγμή που θα κάνεις την ανταρσία σου στη δουλειά, στο σπίτι, στις σχέσεις, με σκοπό να εξασφαλίσεις προνόμια για τον εαυτό σου. Θα υπάρξουν αναταράξεις και ανακατατάξεις, που ως αποτέλεσμα θα έχουν να σου υπενθυμίσουν πως αγαθά όπως η ανεξαρτησία και η ελευθερία, αποκτώνται με κόπους και αγώνα. Κάποιοι απο εσάς, θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε εργασία και περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι έτοιμος να τα κατεδαφίσεις όλα, με σκοπό να ξεγλιστρήσεις από μία καθημερινότητά, που θεωρείς πως δε σου ταιριάζει. Με πλανητική επίδραση στον δέκατό σου οίκο, να περιμένεις εξελίξεις που αφορούν τη κοινωνική σου εικόνα, όπως αυτή διαμορφώνεται κυρίως μέσα από τη δουλειά που έχεις επιλέξει. Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς πως οι παραχωρήσεις που έχεις κάνει, αναγνωρίζονται. Με τον Άρη στο ζώδιό σου,  χάνεις γρήγορα την υπομονή σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες και παρεξηγήσεις. Η φιλικές σχέσεις , είναι ένα εύφλεκτο και ευάλωτο σημείο στη ζωή σου τη στιγμή αυτή, καθώς νιώθεις πως δε βρίσκεις συμπαράσταση και κατανόηση απο τους κοντινούς σου ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με υπέροχη διάθεση σε βρίσκει ο Απρίλιος, αναμένοντας τα καλύτερα. Θετικές εξελίξεις σε εργασία και καθημερινότητα, όπου θα έχεις τη τύχη και την ευκαιρία να επιφέρεις αλλαγές, βάζοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σου και αφήνοντάς τα να σε κατευθύνουν για λίγο. Τις μέρες αυτές, οι εμπνεύσεις και οι ιδέες σου θα είναι από ενδιαφέρουσες έως λαμπρές, ενώ υπάρχει πιθανότητα κάποιοι να στρέψετε το βλεμμα στο εξωτερικό, είτε για ταξίδι αναψυχής, είτε για κάτι πιο μακροχρόνιο. Γεγονός είναι πως η Νέα Σελήνη στο Κριό, επιφυλάσσει για σένα επαγγελματική εύνοια  και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Προσοχή δείξε όσον αφορά ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σου και ενδέχεται να είναι εντελώς αναληθείς.

ΛΕΩΝ

Μα τι θα ήταν η ζωή χωρίς μια μεγάλη σκηνή πάνω στη οποία εσύ, ως Λέων και τεχνίτης του δράματος, δεν πρωταγωνιστούσες. Έτσι και αυτό το δεκαπενθήμερο λοιπόν, θά εχεις κάθε ευκαιρία να κερδίσεις τη προσοχή των άλλων. Είναι η περίοδος που το φλερτ είναι για σένα τόσο απαραίτητο όσο και το οξυγόνο, η καρδιά σου χτυπάει δυνατά στη πιθανότητα  ενός καινούριου έρωτα, ενώ έχεις δρομολογήσει  αλλαγές που θα σε κάνουν να εξαπλωθείς και να πάς ένα βήμα παραπέρα, ή ακόμα και να αλλάξεις τόπο διαμονής χωρίς πολύ μεγάλη σκέψη και δισταγμό. Ο Άρης απο τη θέση του στους Διδύμους, θα βρεί λύσεις, ισορροπίες και σωστούς χειρισμούς για ενδεχόμενες δυσκολίες.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος, πέρα απο την θετική ψυχολογική επίδραση που έχει πάνω σου, λειτουργεί με έναν τρόπο δίκαιο απέναντί σου, φέρνοντας αναγνώριση προσπαθειών και αντάμοιψη κόπων. Είναι κάποιες καταστάσεις που περνάν μέσα απο το φίλτρο του μυαλού σου και αναθεωρούνται,  ώστε ό,τι είναι λειτουργικό να παραμείνει, ενώ ό,τι είναι φθαρμένο να απομακρυνθεί. Έτσι, θέματα συμβίωσης και συνεργασίας, θα σε απασχολήσουν, θα σε βρούν αρκετά σκεπτικό και με διάθεση αλλαγής. ‘Πέρα από όλα αυτά όμως, έχεις μεγάλη ανάγκη να ξεδώσεις, να νιώσεις παιδί και να αφήσεις ευθύνες και υποχρεώσεις  στο περιθώριο έστω και για λίγο. Κάνε το.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ποικίλες διαθέσεις απο μεριά σου. Εκεί που σηκώνεις τα μανίκια για καυγά, εκεί νιώθεις να ξεχειλίζεις απο αρμονία και πραότητα και να εναρμονίζονται τα τσάκρας σου με την ροή του σύμπαντος. Η αλήθεια είναι πως έχεις ανάγκη για όρια, ξεκάθαρη πορεία και συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να δεις να πραγματοποιούνται στόχοι και επιθυμίες. Η υποψία σου πως κάποιο άτομο από τη δουλειά ή το περιβάλλον σου σε μπλοκάρει και σου βάζει τρικλοποδιές, ίσως επαληθευτεί μέσα στις πρώτες μέρες τουΑπριλίου. Η πλανητική ενεργοποίηση στο Κριό, στις 5 Απριλίου, είναι το πράσινο φως για σένα, πως όσον αφορά μια σχέση ή εναν έρωτα, μπορείς  να ελπίζεις για εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υψηλές απαιτήσεις φαίνεται να έχεις απο την Άνοιξη, Σκορπιέ και μαζί παρασύρεις άτομα απο τον περίγυρο σου. Μπορεί τα θέματα των σχέσεων να είναι περίπλοκα και να σου φαίνονται άλυτα, ωστόσο οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν. Παράλληλα, μια θετικότητα και αισιοδοξία διακρίνει τα οικονομικά σου θέματα, χωρίς να αποκλείεται να έχεις εύνοια και κέρδη εντελώς ανέλπιστα. Μία προσοχή με άτομα εξουσίας θα πρέπει να δείξεις, γι αυτό απόφυγε να είσαι εριστικός και μείωσε την έπαρση, ενώ λοσον αφορά μία επαγγελματική πρόταση, έχε το νού σου, γιατί συχνά η μεγαλύτερες απάτες, κρύβονται πίσω απο μία δυνατή και γεμάτη εμπιστοσύνη χειραψία.  Στις 13 και 14 Απριλίου, ίσως έχεις λόγο να χαρείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά και επαγγελματικά, ο Απρίλιος σου υπενθυμίζει πως είσαι στη πλευρά των νικητών. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις τι κάνεις και που βαδίζεις, αφού για λίγες μέρες ο Κρόνος σε τεταμένη όψη με τον Ήλιο θα σε πιέσει, βάζοντάς στο δρόμο σου δυσκολίες και εμπόδια. Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε. Εσύ όμως σα γνήσιο παιδί του Δία, ξέρεις ποια θα είναι η λύση και η σωτηρία. Στο ερωτικό κομμάτι τώρα, θα βιώσεις κάποιες διενέξεις και αντιπαραθέσεις, αφού ο τρόπος σκέψης και ζωής σου μπορεί να μην αρέσει στο σύντροφο και αυτός με τη σειρά του να αντιδράσει. Η διαλακτικότητα και η ευγενική προσέγγιση, είναι αλάνθαστοι μέθοδοι να το ξεπεράσεις και αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αναμένονται τις πρώτες μέρες του Απριλίου, αφού σε έχει κυριέψει η ιδέα και η επιθυμία να κάνεις ένα γενικό ξεκαθάρισμα, ώστε η Άνοιξη να σε βρει προετοιμασμένο και έτοιμο για νέα πράγματα. Μία μετακόμιση, μία συμβίωση που τώρα μπαίνει σε σταθερές βάσεις ή και μια ανανέωση του χώρου σου, συμβάλει σίγουρα στην τόνωση της ψυχολογίας σου. Λάβε υπόψην σου όμως, πως ακόμα και ένας Αιγόκερως μπορεί να έχει στιγμές κατά τις οποίες νιώθει ευάλωτος, γι αυτό ρίξε τους τόνους και τους ρυθμούς στη καθημερινότητα, γιατί ο Άρης απο τους Διδύμους σου θυμίζει πως όταν αφήνεις το άγχος να κυριαρχήσει, γίνεσαι τρωτός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος, σου τονίζει πως θα πρέπει να αστιάσεις σε θέματα οικονομικής φύσεως και να τελειώνεις με εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο Άρης απο τους Διδύμους, επηρεάζει θετικά το μαγνητισμό σου, αλλά και την επικοινωνιακή σου όρεξη, φέρνοντας κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, έστω και προσωρινά. Η δύσκολη όψη του Κρόνου με τον Ήλιο θα σου θυμίσει για άλλη μία φορά ίσως, πως οι επιπόλαιες πράξεις έχουν και συνέπειες που μπορεί να υποστείς. Γι αυτό, πριν υποσχεσχεθείς, αποφασίσεις ή/και προχωρήσεις, φίλτραρέ το διπλά στο τετραπέρατο μυαλό σου. H Nέα Σελήνη στις αρχές του μήνα, σου δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα σε αυτό που θέλεις να διαπραγματευτείς και να το επιτύχεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Με μία σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, ο μήνας έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις ερωτικές εξελίξεις της ζωής σου. Φυσικά, είναι μία όψη που σε θέλει καχύποπτο και σε επαγρύπνιση, ακριβώς επειδή αυτά που βλέπεις και ακούς, ισως να απέχουν πολύ απο αυτό που πραγματικά είναι. Η συμβουλή των ημερών, είναι να ακολουθήσεις ένα όραμα –αν έχεις- αλλά σε καμία περίπτωση να μην απομακρυνθείς απο την πραγματικότητα. Επίσης, η εμπιστοσύνη σε άτομα, έστω και σε αυτά, για τα οποία βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, είναι μία ένοια που θα αναθεωρήσεις, μέχρι τις 15 Απριλίου.

Ματίνα Πάτζαλη

e-mail επικοινωνίας
mpatzali@web.de

Top