Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Απόψε πάω Μέγαρο…» με τους Έλντα Πανοπούλου, Χρίστο Αντωνιάδη και Δέσποινα Ολυμπίου στην Οδό Ακαδημίας!

11 Ιανουαρίου - 28 Μαρτίου

Η μουσική σκηνή «ΟΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» παρουσιάζει ένα μουσικό show γεμάτο χιούμορ, τραγούδι, χορό, έρωτα, γέλιο, νοσταλγία, καλό ελληνικό τραγούδι και πολύ κέφι με τίτλο: «ΑΠΟΨΕ ΠΑΩ ΜΕΓΑΡΟ……»

Η Έλντα Πανοπούλου, σε μια όμορφη μαγική στιγμή συναντάει την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Χρίστο Αντωνιάδη γίνονται φίλοι , διαλέγουν υπέροχα ελληνικά τραγούδια , διαχρονικά και δημιουργούν ένα ελληνικό καμπαρέ..!

Αυτό το show τα έχει όλα.!!  έχει swing, έχει disco, έχει μπαλάντες, έχει τα αγαπημένα μας τα λαϊκά , ελληνικό σινεμά, τα ωραία ελαφρολαϊκά , έχει αποκριές, καλοκαίρι, έχει έρωτα σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, έχει χιούμορ, συγκίνηση και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει και να είναι μοναδικό.

Ένα μουσικό θέαμα, που θα σας συναρπάσει.. και που υπηρετείται με δεξιοτεχνία από ταλαντούχους ηθοποιούς , χορευτές …και υπέροχους μουσικούς οι οποίοι δημιουργούν μια μαγική βραδιά με τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση.

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη χρώματα και χαρά, η Δέσποινα, ο Χρίστος, η Έλντα , οι ηθοποιοί, χορεύουν, τραγουδούν και όλοι γίνονται ένα…  μια παρέα κάθε βράδυ ….!

Ο Χρίστος δένει την γραβάτα του, παίρνει το μικρόφωνο στο χέρι …η Δέσποινα φοράει το υπέροχο μακρύ φόρεμα της … και η Έλντα …  η Έλντα δεν πάει Μέγαρο ..θα μείνει με τον παίδαρο..!!

Concept – σκηνοθεσία:Έλντα Πανοπούλου
Αθηνά Λάτση

Σάββατο 11 Γενάρη

«ΟΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ»
Ακαδημίας 43 Αθήνα ,  Τηλ. 6986619659

Λεπτομέρειες

Αρχή:
11 Ιανουαρίου
Τέλος:
28 Μαρτίου
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,