Γίδα Βραστή

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
SONY DSC

Την σηκώνει και ο καιρός

Υλικά

  • 1 χεράκι γίδας, ας είναι κι’ απ΄τα Βαρδούσια, περίπου 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες
  • Μερικές πατάτες
  • Καρότα
  • 1 μικρή σελινόριζα με τα φύλλα της
  • Λεμόνια
  • Αλατοπίπερο

Πώς το φτιάχνουμε

  • Πλένω πολύ καλά τα κομμάτια της γίδας και τα αφήνω για 20-25 λεπτά σε νερόξυδο
  • Τα βάζω με κρύο νερό, σε βαθιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ώστε να αρχίσει να βράζει γρήγορα. Αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα τον αφρό. Όταν βεβαιωθώ ότι έχει καθαρίσει καλά απ’ τους αφρούς, χύνω το νερό, μεταφέρω τα κομμάτια της γίδας σε πιατέλα, βάζω καυτό νερό στην κατσαρόλα που έχω ξεβγάλει καλά απ’ τους αφρούς και συνεχίζω το βράσιμο της γίδας σε πολύ πολύ χαμηλή θερμοκρασία, ώσπου να μαλακώσει.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.foodcollection.gr/gida-vrasti/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Mίνως Μάτσας – Σοφία Καψούρου – Πάνος Μουζουράκης – «Ε! Φίλε» – Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη Ο Πάνος Μουζουράκης, ο