e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΔιεθνής Κουζίνα

Κοτόπουλο με σως πορτοκάλι και ρύζι

Εξαιρετική συνταγή

Υλικά :

  • 1 μεγάλο φλυτζάνι ρύζι για πιλάφι
  • 2 φιλέτα κοτόπουλο
  • πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • μισό ποτήρι περίπου λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε:

1. Αρχικά, ξεπλύνετε με λίγο νερό το ρύζι.

2. Σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, βάζετε λίγο λάδι να γεμίσει ο πάτος και μόλις ζεσταθεί το λάδι βάζετε το ρύζι.

3. Τσιγαρίζετε λίγο το ρύζι προσθέτοντας 1 περίπου κουταλιά της σούπας αλάτι (ανάλογα πόσο αλατισμένο το θέλετε) και λίγο πιπέρι ανακατεύοντας.

4. Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό ίδιου μεγέθους που μετρήσατε το ρύζι ανακατεύεται και χαμηλώνετε τη φωτιά το αφήνεται για 20 περίπου λεπτά.

5. Κόβετε τα 3 φιλέτα κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια της αρεσκείας σας.

6. Σε μία άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζεται με λίγο λάδι (2 κουταλιές της σούπας) τα κομματάκια κοτόπουλου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:https://www.syntagesmekefi.gr/2013/10/kotopoulo-portokali-ryzi/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!

Comment here