e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Κους-κους με τόνο και πιπεριές

Δροσιστικό και πεντανόστιμο πιάτο

Υλικά:

Για το κους – κους

1 κούπα ζωμός κοτόπουλο
1 1/4 της κούπας κους-κους
3/4 κουταλάκι του τσαγιού αλάτι

Για τα συνοδευτικά
2 κονσέρβες τόνος σε λάδι
500 γρ. τομάτες τσέρι κομμένες στη μέση
1/2 κούπα πιπεριές Τοσκάνης κομμένες
1/4 της κούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
1/4 της κούπας κάπαρη
1 λεμόνι κομμένο στα τέσσερα
αλάτι
πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

Βράστε το ζωμό και αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Ρίξτε το κους κους στον ζωμό και ανακατέψτε. Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε το στην άκρη. Στο μεταξύ σε ένα μπολ ανακατέψτε τον τόνο, τις τομάτες, τον μαϊντανό, την κάπαρη και τις πιπεριές. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.infowoman.gr/eykolo-koys-koys-me-tono-kai-piperies/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!

Comment here