e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Κότσι απο αρνί με φρικασέ μανιταριών

Ένα νόστιμο πιάτο με μυρωδιές Ελλάδας

Υλικά

  • 4 αρνίσια κότσια
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 200 ml ζωμός κοτόπουλο
  • Αλάτι, πιπέρι

για το φρικασέ

  • 80 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. σταμναγκάθι βρασμένο
  • 80 γρ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 200 γρ. ζωμός κοτόπουλο
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

  1. Σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα κότσια από όλες τις πλευρές για 5 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον ζωμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 1 ώρα και 45 λεπτά.

Για το φρικασέ

Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε κρεμμυδάκι, μανιτάρια, σταμναγκάθι για 5 λεπτά, ρίχνουμε τον ζωμό

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: www.lifo.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!