Λαγός στιφάδο

70732503_1365193233659299_8524988201083863040_n
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Εξαιρετικό μοναδικό φαγητό

ΥΛΙΚΑ
Για τη μαριναδα:

Ξύδι, ελαιόλαδο και κλαδάκια δενδρολίβανου

Κρεμμυδακια έτοιμα τα μικρά 2,1/2 κονσέρβες
4-5 κουταλιές σούπας πελτε
3-5 δαφνοφυλλα,μπολικο ελαιόλαδο
Ξυλακια κανέλας,πιπέρι (που ειναι σε μπαλάκια)
Αλάτι
2 σκελίδες μικρές σκόρδο
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
Λίγες σταφίδες
Λίγα δαμάσκηνα αποξηραμένα

Πώς το φτιάχνουμε

Πεσκέσι ο λαγός ,μαρινάδα 3 με 4 ώρες.
Έπειτα μπόλικο ελαιόλαδο να τσιγαριστούν τα κομμάτια του λαγού ρίχνω και τα κρεμμυδάκια έπειτα το κρασί.
Σκεπάζω με ζεστό νερό και ρίχνω τα υλικά τμηματικά……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.xrysessyntages.gr

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

    Τετάρτη 10 Αυγούστου
  3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Αεροδρόμια της «κολάσεως» (video)

Το αεροπλάνο δεν είναι πλέον ο πιο σύντομος και άνετος τρόπος να ταξιδεύει κανείς. Χαμός εξακολουθεί να γίνεται στα αεροδρόμια της Ευρώπης, ως αποτέλεσμα του