Λαγός στιφάδο

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
70732503_1365193233659299_8524988201083863040_n

Εξαιρετικό μοναδικό φαγητό

ΥΛΙΚΑ
Για τη μαριναδα:

Ξύδι, ελαιόλαδο και κλαδάκια δενδρολίβανου

Κρεμμυδακια έτοιμα τα μικρά 2,1/2 κονσέρβες
4-5 κουταλιές σούπας πελτε
3-5 δαφνοφυλλα,μπολικο ελαιόλαδο
Ξυλακια κανέλας,πιπέρι (που ειναι σε μπαλάκια)
Αλάτι
2 σκελίδες μικρές σκόρδο
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
Λίγες σταφίδες
Λίγα δαμάσκηνα αποξηραμένα

Πώς το φτιάχνουμε

Πεσκέσι ο λαγός ,μαρινάδα 3 με 4 ώρες.
Έπειτα μπόλικο ελαιόλαδο να τσιγαριστούν τα κομμάτια του λαγού ρίχνω και τα κρεμμυδάκια έπειτα το κρασί.
Σκεπάζω με ζεστό νερό και ρίχνω τα υλικά τμηματικά……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.xrysessyntages.gr

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε