e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Λαζάνια πατάτας

Ένα απίθανο πιάτο

Υλικά

  • 5 ‏πατάτες αποφλοιωμένες
  • 2 κ.γ. ‏αλάτι
  • 1 κ.γ. ‏πιπέρι
  • 8-10 φέτες ‏ζαμπόν
  • 7-8 φέτες ‏μοτσαρέλα
  • 5 φέτες ‏μαγειρεμένο bacon ψιλοκομμένο
  • 1/4 του φλ. ‏μαιντανός ψιλοκομμένος
  • 2 φλ. ‏μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 φλ. ‏κρέμα γάλακτος
  • 2 ‏αυγά

Πώς το φτιάχνουμε

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.2

Κόβετε τις καθαρισμένες πατάτες σε φέτες μισού εκατοστού και τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι ώσπου να καλυφθούν όλες.3

Σε ένα ταψί ή πυρέξ που έχετε λαδώσει απλώνετε μια στρώση από τις πατάτες.4

Ακριβώς από πάνω τοποθετείτε φέτες ζαμπόν μέχρι να καλυφθούν οι πατάτες και φέτες μοτσαρέλας μέχρι να καλυφθεί το ζαμπόν.5

Επαναλαμβάνετε με μια ακόμα στρώση ζαμπόν και μοτσαρέλας. Στη συνέχεια απλώνετε το μπέικον και το μαϊντανό.6

Τέλος ,απλώνετε μια τελευταία στρώση από πατάτες και πασπαλίζετε με μπόλικο τριμμένο τυρί μοτσαρέλας.7

Στο σημείο αυτό ανακατεύετε την κρέμα γάλακτος με τα 2 αυγά σε ένα μπολ και περιχύνετε το σουφλέ σας με το μείγμα αυτό.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.foodmaniacs.gr/

Comment here