Η νοστιμιά στο πιάτο σας
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι, κατά προτίμηση ελιά, σε κύβους περίπου 3 εκ.
- 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κιλό λευκά μανιτάρια, κομμένα στη μέση (τα μικρά τα αφήνουμε ολόκληρα)
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
- 100 ml λευκό, ξηρό κρασί
- 1/2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο ξερό
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πώς το φτιάχνουμε
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη δάφνη και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Περιχύνουμε με το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τόσο νερό ώστε ίσα να καλύψει το κρέας και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι τα υγρά να κοχλάσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 40 λεπτά, μέχρι σχεδόν να γίνει το κρέας……
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.gastronomos.gr