e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΔιεθνής Κουζίνα

Μοσχάρι με πράσινα φασολάκια

Πεντανόστιμη κινέζικη συνταγή

Υλικά (για 4 μερίδες)

600 γραμμ. μοσχαρίσιος κρέας (κιλότο ή νουά)
4 κ.σ. σόγια σος
2 κ.σ. σησαμέλαιο
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι ρίζες μπαμπού
2 φλιτζάνια πράσινα φσολάκια
κορν φλάουρ
αλάτι
1 φλιτζάνι σουσάμι
λάδι για τηγάνισμα

Πώς το φτιάχνουμε

Κόψε το κρέας σε λεπτές λωρίδες και αλάτισέ το.

Ανακάτεψε 2 κουταλιές της σούπας σόγια σος με τη μαύρη ζάχαρη και τις λωρίδες του κρέατος.

Πέρνα τες στη συνέχεια από το κορν φλάουρ, τίναξέ τες ελαφρά και τηγάνισέ τες, σε μικρές ποσότητες κάθε φορά, σε καυτό λάδι.

Βάλε το τηγανισμένο κρέας σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσει

Ζέστανε το σησαμέλαιο και σοτάρισε τις ρίζες μπαμπού και τα πράσινα φασολάκια…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:http://loveyou.gr/fagita/mosxari-prasina-fasolakia-kineziko/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!