ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Μοσχάρι με χόρτα και αυγολέμονο με σκόρδο

Πεντανόστιμη συνταγή του Γιώργου Πορφύρη

Υλικά

500 γρ. μοσχάρι,
500γρ. χόρτα εποχής,
2 μεγάλα φρέσκα κρεμμύδια,
½ ποτήρι λευκό κρασί,
1 ζωμό βοδινό,
νερό.

Υλικά για το αυγολέμονο:
2 κρόκους χυμό από 2 λεμόνια,
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο.

Δείτε πώς το φτιάχνουμε εδώ:https://www.athensmagazine.gr/article/geysi-syntages/420095-mosxari-me-xorta-kai-aygolemono-me-skordo-apo-ton-giwrgo-porfyrh-video

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!