Μοσχαράκι με αρακά

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
34b0c23202851e7a7db600d1ee29d793

Μαμαδίστικη συνταγή για το σημερινό μας τραπέζι

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι σπάλα
2 κουταλιές αλεύρι
2 κουταλιές βούτυρο
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
500 γραμμάρια αρακάς
2 καρότα τριμμένα
1/2 φλυτζάνι κρασί άσπρο αρετσίνωτο
5 ώριμες τομάτες
2 κλωνάρια μαϊντανό
1 φύλλο δάφνης
αλάτι
πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

Αρχικά, ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο. Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα καρότα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5-10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Παράλληλα, τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες. Σβήνουμε το κρέας με το κρασί και προσθέτουμε την τριμμένη τομάτα, τον μαϊντανό, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, και αρκετό νερό. Αφήνουμε το κρέας να σιγοβράζει για 45 λεπτά με 1 ώρα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.infowoman.gr/mosxaraki-kokkinisto-me-araka-gia-kal/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι