Συνταγή του σεφ Τιερί Βουαζέν
ΥΛΙΚΑ
5 εκατοστόλιτρα Shoyu (Ιαπωνική σάλτσα σόγιας)
1 Μοσχαρίσιο Μάγουλο
50 γραμμάρια Καρότα
50 γραμμάρια Πράσο
30 γραμμάρια Σέλινο
4 φύλλα καφίρ λάιμ
3 εκατοστόλιτρα Λάδι τρούφας
Σχοινόπρασο
Σκαντζίκι
Ιαπωνικό κόκκινο σίσο (περίγια)
Πως το φτιάχνουμε
Κόψτε τα λαχανικά
Μαγειρέψτε το μοσχαρίσιο μάγουλο χωρίς να το αλατίσετε πολύ (θα το κάνει η σόγια)
Προσθέστε φύλλα καφίρ λάιμ, καλύψτε το μίγμα και αφήστε το για 15 λεπτά
Αφαιρέστε τα φύλλα……..
Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://gr.euronews.com/2019/10/14/sintagi-tieri-vouazen-mosxarisia-magoula-me-saltsa-sogias