Μοσχαρίσια μάγουλα με σάλτσα σόγιας

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
1280x720_cmsv2_3b248e0f-b9f0-50fa-a706-11424673d2b6-4172328

Συνταγή του σεφ Τιερί Βουαζέν

ΥΛΙΚΑ

5 εκατοστόλιτρα Shoyu (Ιαπωνική σάλτσα σόγιας)
1 Μοσχαρίσιο Μάγουλο
50 γραμμάρια Καρότα
50 γραμμάρια Πράσο
30 γραμμάρια Σέλινο
4 φύλλα καφίρ λάιμ
3 εκατοστόλιτρα Λάδι τρούφας
Σχοινόπρασο
Σκαντζίκι
Ιαπωνικό κόκκινο σίσο (περίγια)

Πως το φτιάχνουμε

Κόψτε τα λαχανικά
Μαγειρέψτε το μοσχαρίσιο μάγουλο χωρίς να το αλατίσετε πολύ (θα το κάνει η σόγια)
Προσθέστε φύλλα καφίρ λάιμ, καλύψτε το μίγμα και αφήστε το για 15 λεπτά
Αφαιρέστε τα φύλλα……..

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://gr.euronews.com/2019/10/14/sintagi-tieri-vouazen-mosxarisia-magoula-me-saltsa-sogias

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,