e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

GourmetΓΕΥΣΕΙΣ

Μοσχαρίσια μπριζόλα με pepper sauce και λαχανικά

Εκπληκτικό πιάτο του Γ.Τσούλη

ΥΛΙΚΑ

2 μοσχαρίσιες μπριζόλες 250 γρ.
50 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα
150 γρ. μπρόκολο
4 baby corn, κονσέρβας
100 γρ. φασολάκια, κατεψυγμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Για την pepper sauce:
2-3 κ.σ. κόκκους πιπεριού
60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
½ κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
100 ml κονιάκ
100 ml ζωμό βοδινού
60 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 πρέζα αλάτι

Πώς το φτιάχνουμε

Εκτέλεση για τα ψητά λαχανικά: Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι έτοιμη, ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια και τα βράζουμε για περίπου 1 λεπτό.2Κατόπιν, τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα με μία τρυπητή κουτάλα και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ με νερό και πάγο.3Αμέσως μετά, βράζουμε στην ίδια κατσαρόλα τα μπρόκολα και τα φασολάκια για 2 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα, τα κρυώνουμε και αυτά σε ένα μπολ με νερό και πάγο και τα αφήνουμε στην άκρη……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:https://www.giorgostsoulis.com/syntages/mosxari/mosxarisia-mprizola-me-pepper-sauce-kai-laxanika

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!