Μοσχαρίσιο στήθος με μπαχαρικά

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
κύρια-φωτογραφία-συνταγής-mosxarisio-stithos-beef-brisket-me-mpaxarika

Εκπληκτική συνταγή

Υλικά

  1. 2 κιλά μοσχαρίσιο στήθος καθαρισμένο από το λίπος, χωρίς κόκκαλο
  2. 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
  3. 2 φλυτζάνια νερό
  4. 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  5. 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  6. 2 φύλλα δάφνης
  7. 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  8. Για το μείγμα μπαχαρικών
  9. 1 κουταλιά τσίλι
  10. 1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα
  11. 1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα
  12. 1 κουταλιά σκόνη σκόρδο
  13. 1 κουταλιά αποξηραμένο κρεμμύδι
  14. 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη
  15. 1 κουταλιά θυμάρι
  16. 2 φύλλα δάφνης
  17. αλάτι και πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

  1. Σε ένα μπλεντερ χτυπάμε καλά όλα τα μπαχαρικά. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα φύλλα δάφνης να γίνουν σχεδόν σκόνη (όπως τα άλλα μπαχαρικά)
  2. Αλήφουμε το beef brisket με το μείγμα μπαχαρικών, να πάει παντού. Το σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλαχιστον 8 ώρες.
  3. Αφαιρούμε την μεμβράνη, Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή τηγάνι σχάρας ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Σωτάρουμε μέσα το beef brisket για 2 λεπτά την κάθε πλευρά.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://cookpad.com/gr/sintages/3799790-mosxarisio-stithos-beef-brisket-me-mpaxarika

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε