e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Μπεκρή μεζε απο μοσχαρίσια ουρά

Υπέροχη συνταγή! Κουζίνες αμέσως

ΥΛΙΚΑ

1 Ουρά μόσχου
1 Κρεμμύδι μεγάλο
2 Σκελ.σκόρδο
400 ML Λευκό κρασί
400 ΓΡ. Ντομάτα κονκασέ
1 Κ.Σ. Πελτέ ντομάτας
2 Πιπεριές πράσινες
2 Πιπεριές κόκκινες
1 Πιπεριά κίτρινη
1 Κ.Γ. Γλυκιά πάπρικα
4-6 Κόκκους Μπαχάρι
2 Κ.Σ. ζάχαρη
6 Κ.Σ. Ελαιόλαδο
400 ΓΡ. Άρλα Δανέζικο Κεφαλοτύρι
Αλάτι – πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα κομμάτια από τη μοσχαρίσια ουρά και τα σωτάρουμε από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το μισό λευκό κρασί, προσθέτουμε την γλυκιά πάπρικα και το μπαχάρι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα ντομάτας κονκασέ, το υπόλοιπο κρασί, τη ζάχαρη και τον πελτέ ντομάτας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://chefonair.gr/syntages/moscharisia-oura-mpekri-meze-kefalotiri/