e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Μπιφτέκια πανέ γεμισμένα με παστουρμά, κασέρι και ντομάτα

Χωρίς λόγια! Απλά φτιάξτε τα!

Υλικά

  • 600γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, σοταρισμένο
  • 1 αβγό
  • 3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι κρασί λευκό
  • 8 φέτες παστουρμά πολύ λεπτοκομμένο
  • 8 φέτες ντομάτα πολύ λεπτοκομμένες
  • 100-120γρ. κασέρι, σε λεπτά μπαστούνια
  • αλεύρι για πανάρισμα
  • αβγό για πανάρισμα
  • φρυγανιά για πανάρισμα
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Πώς τα φτιάχνουμε

Ανακατεύετε πολύ καλά τον κιμά, το κρεμμύδι, το αβγό, τη φρυγανιά, τον μαϊντανό, το κρασί, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αφήνετε για 30 λεπτά το μίγμα στο ψυγείο.

Χωρίζετε το μίγμα σε οχτώ μπάλες. Ανοίγετε την κάθε μπάλα με το χέρι σας, βάζετε από μία φέτα ντομάτας, μία φέτα παστουρμά ελαφρώς διπλωμένη, από ένα μπαστουνάκι κασέρι και κλείνετε καλά, πλάθοντας τα μπιφτέκια σε μακρόστενο σχήμα.

Πανάρετε τα γεμιστά μπιφτέκια με τη γνωστή διαδικασία, πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στη φρυγανιά…..Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.olivemagazine.gr/