ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Μύδια στην κατσαρόλα με σπανάκι

Νηστίσιμη και πεντανόστιμη συνταγή

Νηστίσιμες συνταγές: Μύδια στην κατσαρόλα με σπανάκι

Νηστίσιμες συνταγές: Μύδια στην κατσαρόλα με σπανάκι
  • 2Shares
  • 2

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ27/02/19 – 22:11Ενημερώθηκε: 27/02/19 – 22:38

Αυτό το νηστίσιμο πιάτο είναι ιδανικό για το σαρακοστιανό τραπέζι, αλλά προσφέρεται και ως ορεκτικό! Στη συνταγή κυριαρχούν τα μύδια-για λάτρεις των θαλασσινών και όχι μόνο.

Υλικά

½ κιλό μύδια φρέσκα
1 ½ κιλό σπανάκι
2 μέτρια κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι άνηθο
1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό soft με ελαιόλαδο ή Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβουμε.
– Πλένουμε το μαϊντανό και τον άνηθο και τα ψιλοκόβουμε κι αυτά.
– Πλένουμε και καθαρίζουμε το σπανάκι και το χοντροκόβουμε.
– Καθαρίζουμε το σκόρδο και το ψιλοκόβουμε (σχεδόν το λιώνουμε).

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.thepressroom.gr/gastronomia/nistisimes-syntages-mydia-stin-katsarola-me-spanaki

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!