ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Παστιτσάδα με μοσχαράκι

Πεντανόστιμη παραδοσιακή συνταγή

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι σπαλομίτα
1 πακέτο μακαρόνια Νο 5
2 μεγάλα κρεμμύδι
2  σκελίδες σκόρδο
1½ ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί
½ ποτήρι καλό ξύδι
3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 ποτήρι ντομάτα
1 κ.γ. συνολικά με : κανέλα, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι
3 κόκκους μπαχάρι
πιπέρι
αλάτι
1 κ.σ. κοκκινοπίπερο γλυκό
1 νεροπότηρo ελαιόλαδο
½ κουταλάκι γλυκού ζάχαρη

Πώς το φτιάχνουμε

Τσιγαρίζουμε το κρέας στο λάδι, Πολύ καλά από όλες τις πλευρές . Όταν ροδίσει το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και ρίχνουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένα. Όταν ροδίσουν κι αυτά ,επιστρέφουμε το κρέας στην κατσαρόλα και βάζουμε τον πελτέ. Τα ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το κοκκινοπίπερο, το αλατοπίπερο, τα τριμμένα μπαχαρικά και τη ζάχαρη…..

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://evaparakentaki.com/pastitsada-me-moscharaki-dokimase-tin/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!