Ριγκατόνι 4 τυριά

734fh
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Η γνωστή αγαπημένη γεύση

Υλικά

400 γρ. πέννες rigate
100 γρ.  τυρί gorgonzola
100 γρ. emental
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
100 γρ. τυρί fontina
200 γρ. γάλα πλήρες
100 γρ. κρέμα γάλακτος
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
1 πρέζα άσπρο πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

Κόβομε τα τρία τυριά σε κυβάκια (η παρμεζάνα είναι τριμμένη). Παίρνουμε μία κατσαρόλα και βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε και τα 4 τυριά και ανακατεύουμε σιγά σιγά μέχρι να λιώσουν και να γίνει μια κρέμα. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το ξύσμα λεμονιού……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.botrini.gr/syntages/pasta-me-4-tyria-2/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

    Τετάρτη 10 Αυγούστου
  3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Αθήνα: Έξω οι «μπόμπες» (video)

Το Σ.Δ.Ο.Ε. έκανε πάλι το θαύμα του. Μεγάλο κύκλωμα που προμήθευε νοθευμένα ποτά στα μπαρ της πρωτεύουσας, εξαρθρώθηκε από την ελεγκτική υπηρεσία. Συνολικά 700 λίτρα