e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Σάντουιτς με μοσχάρι, καραμελωμένα κρεμμύδια και λιωμένο τυρί

Τέλειο και χορταστικό σάντουιτς

Υλικά

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 800 γρ. καρδιά σπάλας κομμένη σε λεπτές φέτες και στη συνέχεια σε λεπτές λωρίδες
  • 3-4 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
  • 2 μπαγκέτες με σουσάμι
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 8 φέτες ημίσκληρο τυρί του τοστ

Πώς το φτιάχνουμε

Εκτέλεση

1. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά με το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να καραμελώσουν για περίπου 3-4 λεπτά.

2. Ρίχνουμε στο τηγάνι τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες και τα θυμάρια ολόκληρα και σοτάρουμε για 1 λεπτό.

3. Δυναμώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μοσχάρι και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς για 2-3 λεπτά.

4. Παράλληλα έχουμε κόψει κάθε μπαγκέτα στα 2 και έχουμε κόψει κάθε κομμάτι στη μέση…..

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:https://www.madameginger.com/syntages/syntages-mageirikis/kreas/santouits-me-moschari-karamelomena-kremmudia-kai-liomeno-turi-steak-sandwich/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!