e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Σαγανάκι “μέσα σ όλα”

Ο καλύτερος μεζές για το ουζάκι μας

Υλικά

  • 8 αβγά
  • 200γρ. φέτα σε κύβους
  • 200γρ. καβουρμά σε κύβους
  • 2 ντομάτες μέτριες ξυσμένες στον τρίφτη
  • 1 ντομάτα αποφλοιωμένη σε κυβάκια
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγη μαντζουράνα ξερή
  • αλάτι, πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

Σοτάρετε το σκόρδο με το ελαιόλαδο να βγάλει τα αρώματά του, προσθέτετε την ξυσμένη ντομάτα και τα κυβάκια ντομάτας, τη μαντζουράνα, αλάτι και πιπέρι και βράζετε τη σάλτσα της ντομάτας για 10 λεπτά να στεγνώσει από τα πολλά ζουμιά της.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Μοιράζετε τη σάλτσα σε 4 ατομικά σαγανάκια και στη συνέχεια μοιράζετε τα κυβάκια της φέτας και τον καβουρμά.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.olivemagazine.gr/recipe/%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bc%ce%ac-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%ad%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b9-%ce%b1/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!

Comment here