Σαγανάκι με καβουρμά, ντομάτα, φέτα κι αβγά

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
anoigma_kavourmas_saganaki

Γρήγορο και νόστιμο

Υλικά

  • 8 αβγά
  • 200γρ. φέτα σε κύβους
  • 200γρ. καβουρμά σε κύβους
  • 2 ντομάτες μέτριες ξυσμένες στον τρίφτη
  • 1 ντομάτα αποφλοιωμένη σε κυβάκια
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγη μαντζουράνα ξερή
  • αλάτι, πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε

Σοτάρετε το σκόρδο με το ελαιόλαδο να βγάλει τα αρώματά του, προσθέτετε την ξυσμένη ντομάτα και τα κυβάκια ντομάτας, τη μαντζουράνα, αλάτι και πιπέρι και βράζετε τη σάλτσα της ντομάτας για 10 λεπτά να στεγνώσει από τα πολλά ζουμιά της…..

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:https://www.athensmagazine.gr/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιώργος Σαμπάνης: Αποθεώθηκε από το κοινό της Αθήνας στις 2 sold out συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας! (video/pics)

Ο Γιώργος Σαμπάνης χάρισε δύο μαγικές νύχτες στο κοινό της Αθήνας, που τον αποθέωσε κυριολεκτικά το βράδυ της Δευτέρας και της Τρίτης στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας! Ο αγαπημένος