Σουβλάκι κοτόπουλου τεριγιάκι

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
soyblaki_terigiaki

Και καλή σας όρεξη

Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο από στήθος ή μπούτι κοτόπουλου
  • 125 ml σόγια σος
  • 125 γρ. μαύρη ακατέργαστη ζάχαρη
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 1 κουτ. σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 2 κουτ. σούπας μαύρο σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Βάλτε στην κατσαρόλα τη σόγια σος, τη ζάχαρη, το κρασί και το τζίντζερ. Αφήστε τα σε μέτρια φωτιά μέχρι το μείγμα να αρχίσει να βράζει.
  2. Κατεβάστε από τη φωτιά, στραγγίστε και αφήστε τη σάλτσα να κρυώσει. Κόψτε το φιλέτο του κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.
  3. Βάλτε τα σε ένα μπολ και περιχύστε τα με τη σάλτσα. Αφήστε τα για 1 ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο.
  4. Μετά περάστε τα σε καλαμάκια και ψήστε τα σε αντικολλητική επιφάνεια ή στο γκριλ…..

Διαβάστε την συνέχεια : https://www.ethnos.gr/food/recipes/84534_soyblaki-kotopoyloy-terigiaki

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

    Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
  2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

    Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
  3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

    Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου

Δείτε πριν φύγετε

Trannos: Νέο Τραγούδι & Music Video «Ibiza»

Ο Trannos, ο artist που κάθε του τραγούδι κάνει εκατομμύρια YouTube views και γίνεται αμέσως viral, παρουσιάζει το νέο του single και music video και μας πάει