Σπαλομίτα Με Πικάντικη Σάλτσα Μπύρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
unnamed

Μοναδική συνταγή στο τραπέζι σας

Υλικά 

  • 1 σπαλομίτα βάρους 1.200-1300 γρ.
  • 3-4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • Σκελίδες σκόρδου, όσες περισσότερες τόσο καλύτερα.
  • 1-2  κ.σ. γεμάτες  μουστάρδα πικάντικη της αρεσκείας σας.
  • 1 μικρή μπύρα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε

Καθαρίζω τα κρεμμύδια και τα κόβω σε χοντρά κομμάτια. Καθαρίζω τις σκελίδες σκόρδου και με μυτερό μαχαίρι τρυπάω τη σπαλομίτα σε αρκετά σημεία και χώνω τις σκελίδες. Αν οι σκελίδες είναι μεγάλες τις κόβω στη μέση, αλλιώς τις χώνω ολόκληρες.

Σε πλατιά κατσαρόλα, ρίχνω τα κομμένα κρεμμύδια, μερικές ολόκληρες σκελίδες σκόρδου, αρκετό ελαιόλαδο  και σοτάρω σε δυνατή θερμοκρασία για 1-2 λεπτά. Προσθέτω με προσοχή και τη σπαλομίτα, ανάμεσα στα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Σοτάρω και αυτήν ελαφριά, ώσπου να ροδίσει και από τις δύο πλευρές της για  να σκουρύνει το κρέας. Ανακατεύω συνεχώς τα κρεμμύδια γύρω από το κρέας, γιατί έχουν την ιδιότητα να κολλούν εύκολα στον πάτο της κατσαρόλας……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.foodcollection.gr/spalomita-me-pikantiki-saltsa-biras/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε